19 Feb
2019

Modele de usi duble de exterior

Usile de Exterior sunt moderne, fabriquer in functie de ASA fiecaruia, sporind gradul de siguranta. Suprafata usilor de Exterior este finisata cu vopsele ecologice si rezistente la extérieur. Sunt dotate cu sistem de inchidere multi-punct si incuietori dependente. Ușile de Exterior sunt destinate pentru case, cladiri de birouri, spatii comerciale si sunt fabriquer din lemn, aluminiu, PVC, métal. Acestea sunt convingatoare datorita designului clasic: blatul usii cu o forma estetica, DIN Otel, coplanaire PE Interior si la extérieur cu Rama canatului montata PE Interior, are pur si simplu un aspect placut. Nou! Cel mai inovativ Model de USI rezidentiale de renforcer in Vila! Modelul Top in Premiera, Compania RTH va oferteaza cel mai nou Model de USI rezidentiale de renforcer in Vila, varianta Top, o solutie inovatoare si sigura, pentru a va proteja locuinta de orice incercari de patrundere prin efractie. RTH va propune permanent cele bune produse adaptate cerintelor internationale de calitate, siguranta si buget: sisteme de inchidere, izolatie TERMICA si fonica, materiale de placare estetice si finisaje rezistente la factorii de Mediu. Marea majoritate un produselor de PE Piata nu au tocul izolat TERMIC. Daca la partea interioara suprafata tocului nu este calda, in anotimpul rece se ajunge la ponctul de Condens, prin diferenta de Temperatura de la Interior la extérieur, respectiv la formarea particulelor de APA, Care se depun PE suprafata Metalica, iar in timp tocul rugineste. ALEGE USA POTRIVITA Usile rezidentiale de Exterior se asorteaza ca finisaj/culoare/textura cu tamplaria ferestrelor.

Daca pentru ferestre ATI ales o menuiserie de culoare NUC sau wenge, asortati acelasi finisaj sau macar din aceeasi Paleta cromatica si pentru USA de intrare. Asadar, retineti faptul ca, indiferent de finisaj, usile – fie de Exterior sau de Interior – se asorteaza cu Parchetul! Acestea pot crea Contrast, adica parchet deschis si USI inchise sau invers, ori pot fi ton PE ton. Placa de inchidere la usile de Exterior este ajustabila, pentru a asigura o reglare Optima a usii, are un sistem silentios de inchidere. Daca finisajul lemnului DIN parchet sont nuante de roscat, cum ar fi Mahon, atunci si usile vor fi dintr-o Gama coloristica care contine Maron roscat, in niciun caz Maron galbui. Usile in Culoarea Nucului au personalitate, cele simple soi pot incadra in stilul Modern, cele cu profilatura, celuJe clasic. Specialistii recomanda Alegerea unui singur Tip de Furnir pentru toate usile DIN locuinta; cele mai frecvente MODELE au nervurile lemnului Orizontale sau verticale. Dans Ultima perioada sunt cautate usile cu ambele tipuri de nervuri. Dimensiuni standard disponibile 80N – 880mm x 2060mm 90e – 1000mm x 2080mm USA de renforcer in Vila este cea mai importanta bariera in Calea raufacatorilor, fiind si cel mai criteriu important in zapewniania facultatif a locuintei. Astfel, Cu Cat se prelungeste mai mult efortul de fortare a patrunderii in Casa, cu atat mai mult cresc sansele ca Hotul sa fie surprins de catre elementele de siguranta complementare, cum ar fi senzori de proximitate, camere de supraveghere, Caini de Paza sau vecini.

acestea, chiar daca este vorba despre sticla sablata. PE USA rezidentiala in varianta TOP se poate monta orice Combinatie de sticla. USA rezidentiala in varianta TOP poate avea cilindri europeni sau, facultatif, sisteme de recunoastere a amprentelor, carduri de acces, Coduri sau cifru. Un sistem performant de inchidere Creste gradul de siguranta la efractie a usii de intrare, iar variantele propuse de RTH sunt innovante si ultra-moderne, iar preturile sunt disponibile la Cerere.